JellyPages.com
Assalammualaikum , anda kini berada di ZON NUR NAJIHAH ABD HAMID . Thanks sudi melawat kat belogg yang hodoh ini , please respect my place . Enjoy okay , sila FOLLOW and LIKE if suke dengan site g-are . sila tinggalkan tapak kaki anda

Friday, 4 January 2013

kehidupan baru =.="

Hai semua :) , okay serioussly dah lame sangat aku tak update cerita , 
sudah sekilo sawang sawang yang ada , sejak sudah tidak bergelar pelajar sekolah ,
aku hanya duduk rumah sambil menguruskan adik adik aku yang sedang bersekolah :)
dan aku layak digelar SURI RUMAHTANGGA *memang miangg kan ,
sibuk dengan proses kelayakan mendapatkan lesen motor kereta untuk memandu di atas jalan raya .

okayy , berkenaan si dia pula , hari hari kami mempunyai masalah dan serimg bergaduh .
terima kasih kepada anda anda yang sudi menghancurkan relay kami yang hampir mencapai dua bulan =.='
Okay , dia milik aku okayy dan selamanya milik aku , FAKTA ! harap maklum :)
 *ayatt memohon makan kaki ~ dia bantal busuk aku , dia teman baik aku ;)
 itu sahaja untuk hari yang mulia ini , assalamualaikum :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, 25 November 2012

Kami S A H A B A T

Nur Shafika , Nor Azura dan Nur Najihah

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 14 September 2012

Terima kasih cinta .

Sejak kami berpisah , kami ada bertext , kira kami baik lah kan tak bermusuh . Aku amat mengharapkan beliau menjadi milik aku kembali dan dia juga inginkan aku . Then , kami dah berjanji nak berbincang tentang masalah kami pada Jumaat , face to face lah kan . Aku makin tak sabar menunggu hari jumaat . Tiba-2 , semalam dia text aku yang menyatakan bahawa dia tak nak aku text or call dia lagi tanpa memberitahu sebab . Betapa sedihnya aku waktu tu , . Dia kata jangan tunggu dan sayang dia lagi . :(

Kemudian , tadi aku pulang dan menunggu bas di tempat yang kami janjikan . Masa aku duduk tuu , aku mengharapkan dia datang jumpa aku . Tiba-2 air mata aku jatuh , aku amat merindui beliau . Aku tak tahu apa salah  aku .

Mungkin dia dah dapat yang lebih baik dari aku , aku hanya dapat mendoakan kebahagiaan mereka . Amin .

#Abdul Aziz , buat masa nie , hati aku hanya boleh dimiliki oleh kau , kau pacar terbaikku . Aku amat menyayangi dan merindui kau . Terima kasih sudi jadi pacarku , didik aku .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment